Hoe werkt het?

Uitvaartmarkt.nl helpt u de uitvaart naar uw wens te regelen voor de best mogelijke prijs. In een aantal stappen inventariseren we al uw wensen ten aanzien van de uitvaart. Vanaf dat moment kunt u rustig de computer afsluiten en u voegen bij familie en de overledene.

Wij sturen uw wensen meteen door naar een groot aantal geselecteerde uitvaartondernemers. Wij vragen hen een passende offerte te maken van de uitvaart zoals u die heeft samengesteld. U hoeft dus niet zelf allerlei gesprekken met uitvaartondernemers te voeren! Zo houdt u tijd over voor hetgeen wat op zo'n moment het belangrijkst is: samenzijn met de overledene en uw dierbaren.

Middels e-mail of sms houdt Uitvaartmarkt.nl u op de hoogte van de binnengekomen offertes. Deze kunt u op een zelf gekozen tijdstip bekijken en onderling vergelijken. Op uw PC, tablet of mobiele telefoon.

Uiteindelijk kiest u de ondernemer die u het beste voorstel doet. Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u niet teveel betaalt!